Workshops

Kinderfeestjes, workshops voor het onderwijs, bedrijven en familiedag. Wij bieden verrassend leuke workshops aan voor alle leeftijden.

Sprankelende workshops

Theaterschool ZOT biedt diverse workshops, voorstellingen en projecten aan voor alle leerjaren van het basisonderwijs en het voorgezet onderwijs, en ook voor BSO’s en andere instellingen. Ons aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Gericht op fantasie, creativiteit en ontwikkeling. Wij blijven continue nieuwe workshops ontwikkelen.

Recent hebben wij een aantal workshops ontwikkeld binnen het thema “toekomst”. Interesse in een creatieve, unieke workshop? Stuur dan een mail naar info@theaterschoolzot.nl. Wij sturen je dan een actueel overzicht van onze workshops. Naast ons aanbod werken ook op op maat binnen alle thema’s en voor alle leeftijden. Wij denken graag met u mee.

Ons volledige aanbod is ook te vinden op CEPPO, Cultureel Educatie Platform Primair Onderwijs Oldenzaal.

Wij hebben ook workshops voor volwassenen, kijken hiervoor op onze pagina “Volwassentheater”.

‘Acteren, improviseren en vooral plezier maken. In de theaterschool vier je de leukste feestjes met je vriendjes en vriendinnetjes!’

Vier bij ons je kinderfeestje!

Onze kinderfeestje zijn vernieuwd! Wij hebben nu verschillende kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 7 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Voor kinderen van 5 t/m 7 jaar hebben wij onder andere een Voorlees-Sprookjes feestje. En wordt jouw zoon of dochter binnenkort 8 jaar of ouder, hoe leuk is dan een Tik Tok Theater party? Of een feestje waarbij je je eigen filmscène schrijft en natuurlijk speelt!

Voor jongens en meisjes, op woensdagmiddag of zaterdagochtend of -middag. Of voor de kids op jullie familiedag.

Is dit echt iets voor jouw zoon of dochter? Stuur dan een mail naar info@theaterschoolzot.nl en je ontvangt van ons uitgebreide informatie.

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: