Volwassentheater

Inspirerende theaterlessen voor volwassen gericht op improvisatietheater. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles in de Theaterkamer.

Theaterkamer

In de Theaterkamers gaan volwassenen aan de slag met verschillende vormen van theater.
Je leert de fijne kneepjes van het acteren. We spelen veel improvisatietheater, gericht op samenspel, verhaalopbouw en interactie met het publiek. Maar ook straattheater mét optredens behoort tot de mogelijkheden. Als jij dat wilt tenminste, want bij ons is niets verplicht. Onze lessen zijn altijd afwisselend.

De sfeer in de theaterkamer is vertrouwd en prettig. Het is een uitlaatklep voor velen en plezier en pure ontspanning voert de boventoon. Samen maken we kleinkunst en theater. Voor ieder wat wils!

Projecten met jongeren en kinderen
Zet al je zorgen opzij, laat de dagelijkse beslommeringen even van je afglijden. Ga heerlijk en puur toneel spelen. Improviseer, ga aan de slag met teksten en speel samen de mooiste scenes. Maak deel uit van een mooie hechte club mensen die samenkomen in een gezellige, open en laagdrempelige sfeer.

Naast de reguliere trainingen op woensdagavond zijn er regelmatig extra workshops en leuke projecten, uitvoeringen en evenementen waaraan je deel kan nemen. Soms samen met kinderen en jongeren. Ook dat blijkt vaak verrassend leuk.

Workshops
Naast workshops voor kinderen verzorgen wij ook workshops voor volwassenen. Dus ben je op zoek naar een originele invulling van je jaarlijkse bedrijfsuitje, zoek je meer verbinding met je team, of wil je een workshop volgen met een bepaald thema? Neem dan zeker contact met ons op. Wij hebben een aantal standaard workshops, maar leveren ook maatwerk.

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: