Jeugdtheater

Dé plek waar kinderen stralen, leren, groeien, ontdekken, ontwikkelen, plezier maken en schitteren!

Straal, groei en schitter

In het jeugdtheater van Theaterschool ZOT laten we alle kinderen stralen en geven we hen een onvergetelijke ervaring mee. We maken muziek- en theaterproducties met kinderen, geven creatieve workshops aan de jeugd en ontwikkelen het talent van jongeren met uiteenlopende theatervoorstellingen en educatieve projecten voor het basis onderwijs en voortgezet onderwijs.

Wees jezelf

Een plekje in een musical van Joop van den Ende is niet het doel. Bij ons mag ieder kind vooral zichzelf zijn. Verder hopen we kinderen en jongeren een gezonde dosis zelfverzekerdheid mee te geven. Iedereen moet geloven in zijn dromen, ze najagen en bovenal ontspannen en genieten. Kom naar Theaterschool ZOT. Ontdek jezelf, ontwikkel je talenten en straal, groei en schitter.

Maak plezier

Doe mee met de lessen in onder meer theater, muziek, zang en dans. Ervaar zelf ons sprankelende activiteiten. Ons team bestaat uit vijf enthousiaste, bruisende docenten en twee lesassistenten. Kinderen kunnen met alles bij onze docenten terecht. Wij bieden ze een veilige haven en proberen ieder kind prachtige ervaringen mee te geven.

Kom langs in de leukste theaterschool van Twente

Wil jij op ontdekkingsreis door de wereld van theater? Wij zijn de leukste theaterschool van Twente. Voor kinderen vanaf 3,5 jaar, jongeren en jongvolwassenen. Want creativiteit, geluk, passie, liefde, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk volop plezier: dat is wat telt bij ons! Kom gezellig kijken en meedoen. Een proefles is altijd gratis!

 

Onze Kinderraad 2021-2022 Pelle, Nova, Chloé, Evy, Mette, Boukje, Sepp & Sam

 

De Raad van ZOT

Ze hebben oneindig grote dromen,
een toekomst met zo veel mooie kansen.
Ze willen een baan in de politiek,
een weeshuis bouwen,
en in een grote musical dansen
Creatieve breintjes heb je in deze wereld nooit genoeg.
Maar ik zou het fijn vinden als je nog even blijft,
want voor al die grote dromen is het nu nog veel te vroeg.

De Raad van ZOT denkt mee, komt met ideeën, is kritisch, stelt goede vragen, is enthousiast, houdt van vernieuwing en geeft hele goede adviezen aan het team van ZOT!

 

 

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: