Doorlopende drama-leerlijn

Er zijn steeds meer scholen in Twente die kiezen voor een doorlopende drama & spel leerlijn. En dat is fantastisch, helemaal nu, in deze tijd

Meer dan ooit is het van belang dat cultuureducatie en creativiteit wordt geïntegreerd in het onderwijs. Na een lange lockdownperiode is het zaak dat er extra aandacht komt voor de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. 

Kinderen willen niets liever dan groeien en leren. Ze willen gezien worden en verdienen het om te leren vanuit hun eigen behoefte.  In deze drama-leerlijn staan alle vormen van expressie centraal. De lessen worden stapje voor stapje opgebouwd voor groep 1 t/m 8 van het primair onderwijs.

De afgelopen twee jaar hebben diverse scholen in de regio meegewerkt aan deze pilot en je ziet kinderen groeien in zelfvertrouwen en sociale interactie.  Schoolbestuurders en ICC’ers kunnen voor meer informatie over deze drama-leerlijn contact opnemen via info@theaterschoolzot.nl.

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: