ZOT & ZONNENSCHIJN

Vanaf de zomer 2021 lanceren we een nieuwe tak speciaal gericht op talentontwikkeling en persoonlijke groei voor kinderen en jongeren in Twente.

Naast ZOT – Theater, dans, zang en spel – houden wij ook van heel veel ZONNESCHIJN. We begeleiden kinderen en jongeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Met name gericht op het creëren van meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Alles voor een gezonde, stevige basis voor ieder kind vanuit positiviteit en vertrouwen.

Weer naar buiten, weg van de schermen, meer creativiteit en meer voelen, spelen en ontspannen. We organiseren workshops en toffe Creatieve Buitendagen. We gaan de natuur in, we nemen een nog diepere duik in creativiteit. En we organiseren inspirerende ochtendsessies in kleine groepjes met iedere keer een ander thema zoals vriendschap, talent, dromen en dankbaarheid.

In een fijne, veilige setting ontdekken de kinderen hun talenten. Ze worden uitgenodigd om te voelen waar zij behoefte aan hebben en leren op een speelse, creatieve manier uiting te geven aan hun gevoel.

Het laatste nieuws lees je in onze vernieuwde blog van ZOT en de activiteiten vind je onder het kopje ‘kalender’.

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: