ZOT

Na 8 jaar ‘Joliens Theaterhuis’ zijn we overgegaan op een nieuwe naam voor de Theaterschool. Vanaf heden is de naam Theaterschool ZOT! ZOT staat voor Zorgeloos & Onmeunig Tegendraads.

Dit past wel bij onze roots hier in Twente. Wij wensen alle cursisten een veilige, fijne plek binnen onze Theaterschool waar ze heerlijk, zorgeloos kunnen spelen, dansen en zingen. Waar we samen lachen, lekker gek kunnen doen en een tikkeltje dwars mogen zijn. 

Iedereen is welkom bij Theaterschool ZOT! Wij geven theaterlessen aan alle leeftijden. Laat je fantasie gaan en ontdek de wereld van theater. Creativiteit en ontspanning in één!We geven lessen op verschillende locaties in het mooie Twente. Kom gezellig langs voor een gratis proefles. 

Tevens ontwerpen wij diverse projecten voor het onderwijs, de kinderopvang en de zakelijke markt. Ook verschijnen we graag op culturele evenementen en festivals. We zijn altijd in voor een toffe samenwerking.Wij hopen je te zien bij ZOT! 

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: