Verveling maakt creatief

Hey Koekies ?

Redden jullie ’t een beetje? Of beginnen jullie je al een beetje te vervelen? ?
Geen school, geen training, geen theater (belangrijkste ofcourse ??) en je kunt niet afspreken met vrienden & vriendinnen.

Dan wel nu een heel prettig feitje want ??..verveling maakt creatief! ?
Echt, my god.. je wil niet weten hoeveel uren ik me verveeld heb toen ik jong was. ?
Ik had geen Snapchat, Instagram. Geen Netflix. Ik had skeelers, een typemachine en een cassetteradio (whatttt?).

Op die typemachine typte ik dus hele verhalen. Heel leuk maar wat irritant was, was dat als er eenmaal een lettertje teveel stond je ‘m niet kon wegbackspacen. Maar zo zat ik dus uren te tikken op dat ding.
En met de cassetteradio ging ik mezelf opnemen en deed ik alsof ik een nieuwslezer was. ? Oh yeah. Daar kon ik me uren mee vermaken.
Alleen cassettebandjes terugspoelen was een gedoe.. Daar kunnen jullie je echt niks bij voorstellen i know, maar ik heb zeker uuuuuren in mijn jeugd verspild aan cassettebandjes terug en verder spoelen. ?⏰⏰

En als ik mezelf dan terug luisterde (je eigen stem horen is zo verschrikkelijk ?) dan vond ik het zo slechtttt. Vooral die oooo. Dus dan ging ik het bandje weer terug spoelen en wéér opnieuw opnemen.
En zo zat ik hele middagen op mijn kamertje het nieuws voor te dragen. Dat niet eens echt nieuws was trouwens. Nee, de pony van mijn vriendinnetje was jarig (9 jaar geworden!). Er was een volleybaltoernooi in de plaatselijke gymzaal. En de jongen op wie ik verliefd was was nog steeds niet op mij. ??
En meteen daarna sloot ik het nieuws heel vrolijk af inclusief uberblije nieuwstune – heel mooi ook. ?
Ik krijg opeens zin om weer nieuwsuitzendingen op te nemen. ?
Ik moet ook nog ergens een bandje hebben. Als iemand die ooit in handen krijgt.. ???
En nog 1 grappig weetje. Vorig jaar was ik op een feestje en toen vroeg iemand of ik nieuwslezeres was! ? Echt! Want ik praatte zo ABN. Is dat terugspoelen toch nog ergens goed voor geweest. ?????

Ik ben benieuwd wat jij gaat doen als je je verveelt. Let me know! Voor ideeën, tips en tricks mag je me altijd mailen: info@jolienstheaterhuis.nl. ?☀️? En als je m’n cassetteradio een keer wil lenen ook. ???
Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: