Corona

En dan valt alles weg.
Wat een bizarre weken. Geen school, niet naar het werk, geen sport en geen theater..

Alle repetities vallen uit, de musicals kunnen niet door gaan en we zien alle theaterprojecten in het onderwijs wegvallen. Het voelt absurd.. leeg en vooral, we missen de kinderen.
Bij deze willen we jullie laten weten dat we hier alles op alles zetten om – als het weer mag – de kinderen en jongeren weer mee te nemen in het theater. We volgen de regels op van het RIVM en wachten in spanning af wanneer de scholen weer open gaan.

Het zijn op dit moment onzekere tijden voor iedereen en dus ook voor ons in de cultuursector.
Bij deze willen we jullie op de hoogte brengen van de praktische informatie op dit moment.
We verwachten volgende week meer duidelijkheid omtrent de datum 6 april, de datum die is aangegeven dat scholen weer open gaan. We zijn er een beetje bang voor dat dit wordt verlengd.

Zomerprogramma.
We zijn momenteel bezig met het bedenken van extra lesaanbod. We willen alle kinderen en jongeren zeker tegemoet komen in de lessen die nu gemist worden. We willen de komende zomer open blijven en lessen/workshops theater, dans en zang aanbieden voor alle kinderen en jongeren in de ochtenden van 09.00 tot 12.30 op onze leslocaties in Oldenzaal, Denekamp en Borne.
Hier zijn we nu volop mee bezig. Meer informatie hierover volgt en wordt met alle ouders gedeeld.

Kinderpassie tour.
We houden jullie op de hoogte over onze voorstellingen en extra lesaanbod en nieuwe projecten.
Zo roepen we alle kinderen op om een open brief te schrijven over iets waar je blij van wordt voor onze Kinderpassie Tour die we gaan spelen voor ouderen en clienten binnen zorgingstellingen. Een positieve voorstelling door jong talent uit Twente. Schrijf een open brief over bijvoorbeeld je favoriete hobby, kleur of seizoen. Of over vriendschap en andere dingen waar jij blij van wordt!
Deze kan je mailen naar dit mailadres.
We maken een Grote Kinderpassie Tour met verhalen van onze eigen kinderen en jongeren voor ouderen en de kinderen die zelf een brief hebben geschreven kunnen deze ook voordragen tijdens de Kinderpassie tour.

Aan alle jongeren:
En voor alle jongeren van de Theaterschool die af en toe even bij ons willen kletsen, ventileren. Jullie mogen ons altijd mailen, appen, bellen met dingen waar je tegenaan loopt. Voor vragen of een luisterend oor bel of app gerust.

Social Media:
Leuk om te volgen: op onze social media kanalen (Instagram & Facebook) delen we regelmatig filmpjes, anti-verveeltips, blogs en foto’s (van vroeger tot nu).

Blijf gezond en het allerbeste gewenst.

Met heel veel liefs namens ons hele team,
Ragna, Renée, Galila, Bente, Melisse en Jolien

Contactinformatie

06 317 458 51

info@theaterschoolzot.nl

Volg ons op >>

Zakelijke gegevens

KVK: 54462649
IBAN: NL87RABO0162577958
BTW: NL035725953B01

Nieuwsbrief

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf strak op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en van de Theaterschool: